Робочі візи

З польською робочою національною візою типу D, яку ви отримаєте з нашою допомогою, не буде проблем на митниці. 

  • Працюємо з усіма регіонами.
  • Без явки в консульство (без особистої присутності).
  • Мінімальний пакет документів: без довідок з роботи і банку
  • Відкриваємо польські робочі візи навіть в чистий паспорт.
  • Ви отримаєте національну візу незалежно від місця прописки, статі і віку.
  • Ми даємо офіційні супровідні документи для простого перетину митного контролю.

Необхідні документи:

  • Закордонний паспорт (оригінал)
  • Копія українського паспорта (всіх заповнених сторінок)
  • Копія ідентифікаційного коду
  • 2 фото – 35мм х45мм на білому фоні, 80% обличчя

Інформація щодо польської національної візи: 

З польської робочої візою D, Ви можете без проблем пересуватись по всій шенген зоні*

* За межами Польщі Ви маєте право перебувати не більше 90 днів (Згідно з Постановою Європейського парламенту та уряду від 5.04.2010);

* При перевірці документів, Ви повинні належним чином обґрунтувати своє перебування на території іншої країни Шенгенської угоди.

Партнери